Reial Cercle Artístic
Menú

Concert de Música Italiana

Clàssics, tarantel·les i napolitanes

Reial Cercle Artístic
Reial Cercle Artístic
Reial Cercle Artístic

Alex Vicens - Tenor:

Nascut a Barcelona, va estudiar música al Conservatori del Liceu després de tenir com a primer mentor al professor Maty Pincas de Sofia (Bulgària). Ha estat alumne en classes magistrals amb eminents tenors: Carlo Bergonzi, Jaume Aragall i Alfredo Kraus. Va rebre la seva formació a la Universitat d'Indiana amb la prestigiosa soprano Virginia Zeani, cantant Edgardo a Lucia di Lammermoor.

Laetitia Barbera - Mandolina

Coneguda per la seva tècnica virtuosa i la seva passió per la música clàssica i contemporània. Ha actuat en prestigiosos escenaris internacionals, col·laborant amb orquestres de renom i destacant en solitari. Barbera també és reconeguda pel seu compromís amb l'educació musical, impartint classes magistrals i inspirant joves músics arreu del món.

Josep Buforn - Piano

Nascut a Barcelona, va estudiar al Conservatori de Música del Liceu. Estudia piano a The Associated Board of the Royal School of Music (Regne Unit) i al Conservatori del Bruch de Barcelona amb la Maria Jesús Crespo amb les més altes qualificacions. Ha rebut classes magistrals de Luiz De Moura Sousa, Drath Nina, Nina i Peter Bithell Svetlanova.
 
Ha estat guardonat amb el primer premi de Joves Intèrprets de Vilafranca del Penedès i el Primer Concurs de Piano Ricard Viñes de Lleida. Recentment, ha guanyat el premi al millor pianista acompanyant del Concurs Intercentros de Madrid.

 

Venda d'entrades a taquilla.

Reserva d’entrades per transferència: ES57 0182 1007 2502 0344 1554 amb noms i cognoms al concepte.

Informació pràctica

Saló dels Atlants

Carrer Arcs 5

08002 Barcelona

Horaris

Dijous 6 de juny del 2024

A les 20h


Preu de l'entrada: 15€

Galeria

Activitats relacionades

No s'han trobat activitats relacionades.