Reial Cercle Artístic
Menú

Reial Cercle Artístic

Reial Cercle Artístic
Reial Cercle Artístic
Reial Cercle Artístic

Som la “casa” dels artistes catalans i un punt de promoció de la cultura catalana i internacional

El Reial Cercle Artístic de Barcelona és des de 1881 un espai on es troben artistes de diversos àmbits, no només el plàstic. L’entitat té la vocació de promoure la cultura barcelonina i catalana i d’intercanviar-la amb la resta de l’Estat i el món.

Tallers

Disposem de tallers de dibuix, pintura, escultura, fotografia i gravat on els artistes fan pràctica lliure i uns altres d’aprenentatge que tutoritza l’Institut Barcelonès d’Art.

Orquestra RCA

L’Orquestra del Reial Cercle Artístic neix el 1992 i actualment és un conjunt estable, professional i amb una qualitat musical reconeguda arreu.

Cineclub

El Cineclub del RCA és una entitat sense ànim de lucre molt activa que té com a finalitat la divulgació cinematogràfica.

Patrimoni, Biblioteca i Fons documental

Disposem d’una biblioteca de més de 10.000 volums i un extens arxiu documental, ambdues coses de consulta oberta al públic amb cita prèvia. També conservem un notable patrimoni artístic entorn de 700 obres.

Restaurant

A El Cercle Restaurant podeu menjar clàssics renovats de la cuina catalana en dos magnífics espais: la Biblioteca o l’espectacular terrassa sobre el Portal de l’Àngel.

Informació pràctica

El Cercle està obert als socis tots els dies de la setmana de nou del matí a deu del vespre, i les exposicions al públic de dilluns a diumenge de deu del matí a vuit del vespre, amb un petit descans al migdia entre dues i tres de la tarda.

Contacta amb nosaltres

Estem a la vostra disposició per tots els mitjans presencials i telemàtics possibles, tant si voleu visitar una exposició com conèixer millor la institució o fer servir alguns dels serveis que oferim, entre altres. Si ho voleu fer des d’aquest web premeu el botó següent.