Reial Cercle Artístic
Menú

Nota legal

Aquesta pàgina web pertany a Reial Cercle Artístic de Barcelona amb domicili fiscal al carrer Arcs 5, 08002 Barcelona.
Per a qualsevol consulta o proposta poden posar-se en contacte en el correu electrònic: info@reialcercleartistic.cat

Aquesta pàgina web es regeix per la normativa aplicable exclusivament a Espanya i a l’espai que comprèn la Unió Europea, restant sotmesa a ella, tant nacionals com estrangers que utilitzin aquesta web.

L’accés a la nostra pàgina web per part de l’usuari és gratuït i està condicionat a la prèvia lectura i acceptació íntegra, expressa i sense reserves de les presents CONDICIONS GENERALS D’ÚS vigents en el moment d’accés, que us demanem que llegiu amb deteniment. L’usuari en el moment que utilitza el nostre portal, els seus continguts o serveis accepta i se sotmet expressament a les condicions generals d’ús d'aquest. Si l’usuari no estigués d’acord amb les presents condicions d’ús haurà d’abstenir-se d’utilitzar aquest portal i/o d'operar-hi.

En qualsevol moment podrem modificar la presentació i configuració de la nostra web, ampliar o reduir serveis, i fins i tot suprimir-la de la xarxa, tot això de forma unilateral i sense previ avís.


A. PROPIETAT INTEL·LECTUAL
Tots els continguts, textos, imatges, marques i codis de font són de la nostra propietat o de tercers als quals s’han adquirit els drets d’explotació, i estan protegits pels drets de Propietat Intel·lectual i Industrial.

L’usuari només té dret a un ús privat d'aquests, sense ànim de lucre, i necessita autorització expressa per modificar-los, reproduir-los, explotar-los, distribuir-los o exercir qualsevol dret que pertanyi al seu titular.


B. CONDICIONS D’ACCÉS

L’accés a la nostra pàgina web és gratuït i no exigeix prèvia subscripció o registre.

L’enviament de les dades personals implica la acceptació expressa per part de l’usuari de la nostra política de privacitat, amb l’habilitació del check respectiu en el moment de l’enviament de les seves dades.

L’usuari ha d’accedir a la nostra pàgina web conforme a la bona fe, a les normes d’ordre públic i a les presents condicions generals d’ús. L’accés a la nostra web es realitza sota l’exclusiva responsabilitat de l’usuari, que respondrà en tot cas dels danys i perjudicis que pugui causar a tercers o a nosaltres mateixos.

Tenint en compte l’impossibilitat del control respecte de la informació, continguts i serveis que puguin contenir altres pàgines web, als quals es pot accedir a través dels enllaços que la nostra pàgina web pot posar a la seva disposició, li comuniquem que restem eximits de qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota mena que puguin derivar de la utilització d’aquestes pàgines web, alienes a la nostra empresa, per part de l’usuari.