Reial Cercle Artístic
Menú

Diàlegs de concòrdia

Espiritualitat – Religiositat - Convivència

Reial Cercle Artístic
Reial Cercle Artístic
Reial Cercle Artístic

PRESENTACIÓ-BENVINGUDA: JOSEP FELIX BENTZ, president del WPF y del RCA

MODERADOR: JOSEP CUÉLLAR, president de l’associació Pau Barcelona 2025.

PONENTS (per ordre alfabètic):

VALERIE AMRAM D’ONOFRIO. Llicenciada Ciències Polítiques. Relacions Orient Mitjà. Judaisme.

RABÍ MEIR SHIMON BAR HEN. Rabí cap de Barcelona i Catalunya. President del Tribunal Rabínic. Llicenciat Ciències Socials i Filosofia.

MN. JOSEP CHISVERT VILLENA (PEPE CHISVERT). Delegat Episcopal d’Ensenyament Bisbat d’Urgell. Rector de la parròquia de Sant Julià de Lòria. Senador Universitat Europea d’Andorra.

FRANCISCO ANDRES LASCORZ ARCAS. Doctor en Estudis Humanístics per la Universitat Rovira i Virgili, de Tarragona. Llicenciat en Filologia Hebrea i president de l'Associació de Relacions Culturals Catalunya-Israel.

MOSSEN JOSEP Mª MAS BUSQUÉ. Rector de la parròquia de Martí de Torroella, Sta. Maria de Camps i Sta. Creu de de Fonollosa . Delegat Episcopal per a les Causes dels Sants. Membre del Consell del Presbiteri. Canonge de la Col·legiata Basílica de la Seu de Manresa.

DRA. SARANPAGANI MOHANAMBAL (DIDI O MAA MOHANAMBAL). Doctora en Ayurdeva, especialitzada en Teràpies Holístiques, Hinduisme, espiritualitat i Meditació.

WAFAA MOUSSAOUI RAHHAB. Graduada en Psicologia. Màster en intervenció Psicosocial. Diploma in Islàmic Psychology del Cambridge Muslim College i fundadora de Psicoislamic.

ARNAU OLIVERES KÜNZI. Codirector d’AUDIR Associació d’UNESCO. Secretari Ass. Adalil, Cultura i Espiritualitat. Terapeuta medicina Xinesa, Sufí muslim.

THUBTEN WANGCHEN. Monjo budista, fundador de la Casa del Tibet a Barcelona, representant del Parlament Tibetà a l'exili per Europa.

Informació pràctica

Saló dels Atlants

Carrer Arcs 5

08002 Barcelona

Horaris

Dilluns 26 de juny del 2023

A les 19.00h


Preu de l'entrada: Entrada lliure amb reserva prèvia.

Galeria

Activitats relacionades

No s'han trobat activitats relacionades.