Reial Cercle Artístic
Menú

Actualitat

Reial Cercle Artístic
Reial Cercle Artístic
Reial Cercle Artístic
Tornar
Liuba María Hevia en concert acústic al Cercle
01 Jun 2022
Cantautora

La compositora hispana cubana Liuba María Hevia, la veu femenina actual de la Nova Trova cubana, amb més de 20 discos i que ha passejat el seu art per tots els continents...

La compositora hispana cubana Liuba María Hevia, la veu femenina actual de la Nova Trova cubana, amb més de 20 discos i que ha passejat el seu art per tots els continents, ve avalada per Silvio Rodríguez, Pablo Milanés, Leo Brouwer, Omara Portuondo, Leo Brouwer, Chucho Valdés, Jose Maria Vitier, Marta Valdés, Juan Formel, alguns dels quals han gravat les seves cançons, a més d'Ana Belén, Luis Pastor, Javier Ruibal entre molts altres.


Multipremiada i distingida acaba de rebre una vegada més el Premio Cubadisco. Ostenta l'Ordre per la Cultura Nacional i el d'Ambaixadora d'UNICEF per la seva labor en favor dels nens.


Durant el concert podrem escoltar els seus temes més populars amb els quals han crescut diverses generacions, una suite dedicada als nens, als nens de fins a 150 anys, com ella acostuma a dir i estrenarà temes del seu nou disc "Para volverte a ver", molt especialment la cançó Valga que sé, valga que soy, en la qual participa Omara Portuondo, en les plataformes a partir de setembre.


Liuba tindrà com a convidada a la coneguda cantautora colombiana radicada a Barcelona, Marta Gómez.


I a més serà una ocasió perfecta per a fer-se amb el seu llibre "Mi niña imaginada", acabat de publicar per Huso a Espanya.

Categories

Categories

5