Nova pròrroga de mesures sanitàries

Aquest dimecres 20 de gener, el Govern de la Generalitat ha decidit allargar dues setmanes més les mesures i les recomanacions del PROCICAT derivades de la RESOLUCIÓ SLT/1/2021, per la qual es prorrogaven i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya. L’allargament de les mesures s’han activat d’acord amb la revisió de l’evolució de la taxa de contagis (Rt) i els nous ingressos hospitalaris.

Des del mateix PROCICAT ens demanem que es continui exercint una màxima responsabilitat arreu del territori per poder garantir el compliment de les mesures establertes per garantir la seguretat de tots. Durant aquest període no es permet realitzar tallers als cercles i ateneus ja que no es considera que els participants siguin grups d’una mateixa bombolla. Per aquest motiu ens veiem obligats a seguir amb els tallers i zones comunes de la tercera planta tancats fins el proper dilluns 8 de febrer.

Els espais que continuen oberts són: Sales d’exposicións de la planta baixa (complint estrictament amb totes les noves restriccions), i restaurant (obert de 13,30 a 15,30h).

Esperem que tinguem consciència de la situació excepcional en la que ens trobem, ja que en aquests moments ens veiem obligats a prioritzar per sobre de tot la salut i seguretat de tots vosaltres, sobretot tenint en compte que ja s’han donat alguns casos de positius en la nostra entitat.

Tenim al menys una bona noticia, i és que a pesar dels tancaments perimetrals i les estrictes mesures sanitàries, les dues exposicions que s’exhibeixen actualment (la dels socis i l’homenatge a Subarroca) segueixen tenint un èxit en el número de visites i per aquest motiu les prorrogarem obertes 5 setmanes més, així tothom que estigui interessat podrà visitar-les fins al 28 de febrer.

Cuideu-vos molt i molts ànims!!

EL CERCLE.