Pilar García Pérez

Activitats socials i solidàries

Neix a Logronyo (La Rioja). És advocadessa, professió que exerceix de manera ininterrompuda i autònoma des de 1988, en què es va col·legiar a l'ICAB, un any després de llicenciar-se en Dret a la Universitat de Barcelona. Disposa de despatx propi a Barcelona.

El curs 2012-13 cursa un Màster de Mediació i des d'aleshores és Mediadora al Centre Privat de la Generalitat de Catalunya i a l'ADR de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona (ICAB). Dins de l'àmbit professional forma part de diverses comissions: la d'Advocats/des Mediadors/es, de la Comissió de Dones Advocades i de la de Justícia Penal Internacional i Drets Humans, entre d'altres, de l'ICAB.

La seva sensibilitat i implicació en qüestions solidàries l'han portada a fer-se càrrec de la vocalia de l'Àrea Social i Solidària del Reial Cercle Artístic. De caràcter obert i compromès, entre les aficions que la uneixen al Cercle hi ha el dibuix i la pintura (ha exposat en diverses ciutats de l'Estat) i en l'esfera personal els esports de mar.