Antoni Serés Figueras

Tresorer i comptador

Neix a Alpicat (Lleida) el 5 de setembre de 1960 i és tresorer de l’entitat des de 2011 i director del la branca acadèmica: Institut Barcelonès d’Art des de 2016.

Es va llicenciar en Medicina i Cirurgia General a la facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona el 1983. Va fer sis anys de formació de post-grau en urologia a la Fundació Puigvert de Barcelona. Ha participat en gran quantitat de cursos, conferències, congressos, seminaris i publicacions científiques fins a l’actualitat.

Posteriorment es va llicenciar en Belles Arts a la Universitat de Barcelona el 2011, fent una activitat de creació artística, divulgació editorial i docència fins l’actualitat. Ha començat a fer el doctorat en arts amb l’aportació de una nova tècnica pictòrica: L’esferificació de pintura acrílica, també a la Universitat de Barcelona.

Donada la polivalència professional i la seva gran capacitat de treball pot combinar les tasques de metge, artista i docent.

És membre de diverses associacions i societats científiques i mèdiques espanyoles i internacionals. Forma part del Il·lustre Col·legi de metges de Barcelona (COMB), del Col·legi de doctors i llicenciats en belles arts i professors de dibuix de Catalunya (COLBACAT).