Joan-Baptista Capella Arrufi

Vicepresident i Secretari

Neix a Barcelona i és membre fundador del Reial Cercle Artístic. Actualment, és vicepresident i secretari de la junta del Cercle, de la qual n’ha estat membre des de l’època que en formava part el difunt Joan Abelló i Prat.

Professionalment, es va llicenciar en Dret a la Universitat Autònoma de Barcelona. És advocat col·legiat, professió que exerceix des de 1978. S’ha especialitzat, entre altres, en àmbits relacionats amb la violència de gènere i menors. Té un màster en Dret Internacional Privat.

És una persona implicada en moviments solidaris i socials. El seu temps lliure el dedica a la pintura i a l’art en general, tot i que una de les seves passions són els esports nàutics. En aquest àmbit és vicepresident de l’àrea social del Club Nàutic de Sitges; així com membre de la Fundació Municipal Joan Abelló amb seu a Mollet del Vallès, que a banda de tenir exposicions permanents de pintors i escultors de renom, promou l’obra d’artistes joves catalans. És legal adviser del Sitges - Festival de Cinema Fantàstic de Catalunya i membre de diverses comissions de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona.