Fousion Finest 2020

Amb la intenció de reflectir el Zeitgeist del nostre temps, l’exposició Fousion Finest proposa un viatge al nou art contemporani a través d’una selecció de peces a mig camí entre el pop surrealisme, la ciència-ficció i l’art urbà més abstracte.

La major part de les peces seran exhibides per primera vegada a Barcelona. Sent algunes d’elles obres de gran format, l’emblemàtic Reial Cercle Artístic (RCAB), s’antulla com l’emplaçament ideal, tant per la seva ubicació just al costat de la catedral, dins d’un palau dels segles XV i XVI, com per haver sabut actualitzar el seu espai expositiu respectant l’arquitectura històrica.

Aquesta adaptació de l’edifici amb elements gòtics al nostre temps serveix com a fil conductor ja que les obres triades per a l’exposició igualment es nodreixen de tècniques artístiques tradicionals afegint elements futuristes i escapant així més enllà de l’època en la qual van ser creades per a construir avui un diàleg amb el contemporani.

La curaduría és a càrrec de Jasmin Waschl fundadora i directora de Fousion Gallery, Barcelona, qui ha seleccionat artistes establerts, per no dir llegendaris que habiten els mons del pop surrealisme, la il·lustració original, l’art urbà i el grafiti abstracte i conceptual.

Fousion Gallery reconeguda al seu sector d’art, presenta i representa a artistes distingits a nivell internacional en palestres tan sòlides com Londres, Basel, Paris, Colònia o Nova York per nomenar alguns.

L’exposició és de molt curta durada, gairebé tan curta com la bola d’energia acumulada visible just abans d’una explosió, que en aquesta ocasió reivindica l’esclat del moviment conegut com New Contemporary Art.

És una activitat promoguda per Drap Art’20.

Jasmin Waschl, comissaria