Festival Òpera amb Gràcia

La primera edició del festival ‘Òpera amb Gràcia’ es durà a terme entre el 22 de juny i 25 de juliol. L’objectiu és apropar l’òpera al públic general i, especialment, als joves.

La iniciativa és del mestre Guerassim Voronkov i Krieger Management amb la col·laboració del l’Associació d’Amics de Mozart, l’Oratori Sant Felip Neri de Gràcia i l’Ajuntament de Barcelona.

L’objectiu és ‘desencorsetar’ aquest gènere, per fer-lo més contemporani i assequible per a tots els públics, sobretot per a la gent jove.

El Festival té un esperit col·laboratiu on la prioritat és implicar al barri, a les agrupacions culturals i també donar la oportunitat a nous talents a donar-se a conèixer. També hi participaran artistes internacionals de primer nivell com Ximena Agurto, Facundo Muñoz o Joan García Gomà i Voronkov.

Tota la programació gira entorn del món de la lírica amb concerts, conferències, un espectacle de nova creació ila posada en escena (de mig format) de l’òpera Don Pasquale de Donizetti.

El festival arrenca el 22 de juny amb un concert conferència al Centre Cultural Popular La Violeta a càrrec del director d’orquestra, pianista i compositor Guerassim Voronkov, el baríton Juan Carlos Esteve i la soprano i productora Romina Krieger.

 

Actuacions al claustre de Sant Felip Neri

Des del 4 al 25 de juliol el Claustre de l’Oratori de Sant Felip Neri de Gràcia acollirà les següents activitats:

  • Diumenge 4 de juliol: un concert entorn a les figures de Mozart, Puccini i Donizetti, on el tenor Facundo Muñoz i la mezzosoprano Kimiyo Nakako compartiran escenari amb alumnes recent graduats del Conservatori del Liceu.
  • Dissabte 10 de juliol: es representarà la Bohème de Puccini, en versió concert, amb la col·laboració del cor de nens de l’Orfeó Badaloní, i el cor del festival Òpera amb Gràcia.
  • Dissabte 17 de juliol: es presenta l’espectacle de nova creació ‘Les dones de Mozart’, un viatge a través de les figures femenines de les grans òperes del compositor interpretat per la pianista Olga Kobekina, l’actriu i directora d’escena Maria Voronkova i la soprano Romina Krieger.
  • Diumenge 25 de juliol: s’estrena l’òpera Don Pasquale en versió escenificada amb un petit conjunt instrumental protagonitzada per la soprano Mireia Dolç, el tenor Jorge Juan Morata i els baritons Juan Carlos Esteve i Joan García Gomà.

Venda d’entrades

Les entrades es poden adquirir, directament en el Claustre de l’oratori el dia de cada esdeveniment, a partir de 2 hores abans de l’espectacle o reservant al e-mail: festivaloag@gmail.com o comprant-les a

https://www.entrapolis.com/organitzador/romina-kriger

– Els socis/es del Cercle tenim un 20% de descompte en les entrades –