FES-TE'N SOCI

Ser Socio del Real Círculo Artístico de Barcelona se ser amante del arte. Es ser artista, es querer crear y aprender a crear, es relacionarse con artistas, es exponer dibujos, pinturas, esculturas, grabados … Es disfrutar de un entorno único en Barcelona … con exposiciones, conferencias, conciertos, recitales, celebraciones, cineclub, cursos, talleres, presentaciones, salidas culturales … Donde el único objetivo, es fomentar, promover y apoyar todo tipo de manifestaciones artísticas y culturales.
 
¿Quieres ser socio?
 
Rellena el formulario para solicitar más información. Nos pondremos en contacto lo antes posible:
 
 

“D’acord el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, li informem que les dades obtingudes mithançant aquest formulari seran incorporades a un fitxer automatitzat sota la responsabilitat del Reial Cercle Artístic amb la finalitat d’atendre les seves consultes i remetre-li informació relacionada que pugui ser del seu interès. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un escrit a la nostra adreça C/ Arcs n5 1a planta, 08002, Barcelona.

Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-les per a les finalitats esmentades.
L’enviament d’aquestes dades implica l’acceptació d’aquesta clàusula.”

|     CONTACTE

|     Esdeveniments

|     Fes-te’n soci

|      Horari d’oficines i exposicions

  1. Exposició DRAPART 21 – Festival Internacional d’Art Sostenible de Catalunya

    noviembre 18 - diciembre 21
  2. Conferència «Sound Eart Legacy Nikka Bionikka»

    diciembre 9 @ 18:30 - 19:30
  3. Espectacle de l’Associació El Petit Príncep

    diciembre 10 @ 18:00 - 20:00
 
 

XARXES SOCIALS