Confirmació de la propera trobada/recepció/celebració de reobertura del RCA

Volem compartir i celebrar amb tots vosaltres la tornada a la normalitat, així com també la tradicional “festa d’estiu” coincidint amb la diada de Sant Joan, tal i com ja es va comunicar en carta del President el passat dia 8 de Juny.

Com sabeu, la ciutat de Barcelona i la seva àrea metropolitana ja ha avançat el canvi a fase 3, i a partir del proper diumenge entrarem en el que s’anomena com a «fase de nova normalitat”.

Es per aquest motiu que volem transmetre a tots els nostres associats, amics i simpatitzants que el RCA ha volgut postular-se per la prudència, en la voluntat de poder garantir al màxim la seguretat i compliment establert per les autoritats sanitàries del nostre país.

També comunicar-vos que a partir del proper dimarts 23 de juny quedaran oberts tots els estudis / tallers en l’horari habitual, respectant els aforaments que ens marca la normativa oficial actual.

En el nostre cas, creiem que no serà necessari implantar el “sistema de cita telefònica prèvia” pel fet que les capacitats, dimensions i amb les adequacions realitzades per aquest concepte en tots els espais interns com son el taller de pintura, taller d’escultura, taller d’apunts, taller de bodegons, taller de gravat, salons socials, etc., permet acollir a tots els socis assistents, això si, guardant i acatant sense riscos totes les normes de seguretat com son:

  • Ús obligatori de la mascareta
  • Mantenir la distància obligatòria d’entre 1.50 / 2.00 mts.
  • Control de la temperatura dels assistents

Finalment anunciar-vos que hi haurà una petita sorpresa per tots els assistents el dia 22.

Gràcies com sempre per la vostra col·laboració, us esperem!!!