
Acte de dos dies (6 hores en total) absolutament imprescindible, per les persones que tenen interès en els vins i en la cultura de taula en general. Tastem 16 vins de nivell, expliquem la història, el tast, el protocol, com saber si un vi és de qualitat, la corba de vida, les varietats de raïm, com es fan els vins, diferències entre els vins peninsulars, com conservar els vins a casa o al celler, quin vi demanar en cada moment, les copes, la decantació...
CONDICIONS DE CONTRACTACIÓ
- Vàlid per a grups de com a mínim: 12 persones.
- Menjars o sopars complets
- Idiomes possibles: Català, Castellà, Anglés i Francés.

Comencem descobrint el Camí amb una pinzellada històrica de la seva simbologia mentre degustem una amplia i variada selecció d’aliments i vins de cada zona.
Parlem amb detall dels albarinyos, riojas, riberas, orujos.. i dels plats típics, com els fruits del mar, espàrrecs, piquillos, carns, formatges,....
Sopem amb aquests productes.
Ensenyem l’art del protocol a taula i a tastar els vins.
CONDICIONS DE CONTRACTACIÓ
- Vàlid per a grups de com a mínim: 12 persones.
- Menjars o sopars complets
- Idiomes possibles: Català, Castellà, Anglés i Francés.

Transportar a l’assistent a un dels plaers màxims en l’art de la taula i del glamour, el dels escumosos. Cada plat disposa d’un cava i d’un xampany, per entendre diferències i per veure quin queda millor. Apareixen sorpreses que marquen camins cap a un plaer únic, el del món de la bombolla.
Finalitzem l’acte amb un tast a cegues dels 2 productes, molt divertit i sorprenent.
Tot mentre sopem amb els plats més idonis.
CONDICIONS DE CONTRACTACIÓ
- Vàlid per a grups de com a mínim: 12 persones.
- Menjars o sopars complets
- Idiomes possibles: Català, Castellà, Anglés i Francés.

Introduir-nos en el món de la beguda que més il·lumina l’ànima, el de la cervesa.
Descobrim la cultura tradicional alemanya que millor descriu la tardor del centre d’Europa.
Comencem tastant 3 estils de cerveses. Desprès sopem, amb la màgia que cada plat disposa de la seva cervesa més idònia (amanida, fumats, carn, formatges i xocolata).
CONDICIONS DE CONTRACTACIÓ
- Vàlid per a grups de com a mínim: 12 persones.
- Menjars o sopars complets
- Idiomes possibles: Català, Castellà, Anglés i Francés.

Cultura de Jazz, mentre degustem les millors xocolates del món, maridats amb còctels.
Un moment de màxim relaxament per els teus sentits, doncs escoltes el millor jazz, degustes la millor xocolate, olores l’intens cacau, te n’aprofites del tacte per preparar 5 còctels i veus el maridatge de la màgica combinació.
CONDICIONS DE CONTRACTACIÓ
- Vàlid per a grups de com a mínim: 12 persones.
- Menjars o sopars complets
- Idiomes possibles: Català, Castellà, Anglés i Francés.

Situem el principi del nostre viatge a Egipte anys abans de Crist i finalitzem amb plena Revolució Francesa, per descobrir un dels tres plats més exquisits del món, el del Foie Gras.
Parlem dels orígens d’aquest aliment, els tipus, com menjar-los i molt especialment de l’art dels maridatges perfectes amb els seus vins més rellevants. Parlem del protocol a taula i de com tastar els vins. Un sopar d’alt nivell per provocar una veritable Revolució.
CONDICIONS DE CONTRACTACIÓ
- Vàlid per a grups de com a mínim: 12 persones.
- Menjars o sopars complets
- Idiomes possibles: Català, Castellà, Anglés i Francés.

Fem un viatge espai-temps molt divertit amb el formatge artesanal, entre d’altres, cap al País de Gal·les, Normandia, Holanda, Suïssa i com no, el nostre estimadíssim Pirineu.
Acte iniciàtic al món del vi i als maridatges. Entenem el món dels formatges, diferències i veiem com es fan. Posteriorment expliquem l’art dels maridatges perfectes i els orígens. Continuem amb un curs de protocol a taula i mostrem com tastar els vins. Sopem a base de formatges.
CONDICIONS DE CONTRACTACIÓ
- Vàlid per a grups de com a mínim: 12 persones.
- Menjars o sopars complets
- Idiomes possibles: Català, Castellà, Anglés i Francés.

L’experiència més sibarita, destinada a les persones que busquen el màxim plaer i perfecció amb els maridatges plats-vins.
Pretenem per tant, buscar el màxim plaer organolèptic pels assistents en el moment d’escollir el vi més idoni segons el plat que mengen, tant en un restaurant com a casa, sense la tirania i l’esnobisme de cap marca. Simplement el plaer d’escollir el millor vi per aquell moment o sopar.
Un menjar amb 5 plats. Cada plat disposa de com a mínim dos begudes, per entendre l’excel·lència.
CONDICIONS DE CONTRACTACIÓ
- Vàlid per a grups de com a mínim: 12 persones.
- Menjars o sopars complets
- Idiomes possibles: Català, Castellà, Anglés i Francés.

Es tracta d’una odissea reflexiva, on els nostres sentits han de saber interpretar la complexitat del món de les sensacions. Mitjançant l’ull, el nas i la boca comparem grans vins, mentre descobrim un món totalment diferent al que ja coneixíem.
Volem fer descobrir a l’assistent, les diferències clares entre cada Denominació. Parlarem en detall de cada zona i les característiques dels seus vins. Soparem i finalitzarem l’acte amb un divertit examen de tast a cegues.
CONDICIONS DE CONTRACTACIÓ
- Vàlid per a grups de com a mínim: 12 persones.
- Menjars o sopars complets
- Idiomes possibles: Català, Castellà, Anglés i Francés.

Una experiència a realitzar al menys un cop a la vida. Davant els 8 vins espanyols amb més prestigi. L’Ermita, Pingus, Vega Sicilia...
Un tast que iniciem a cegues, prèviament hi haurà una explicació de cada producte.
El tast serà de: 4 negres, 2 blancs i 2 escumosos.
Posteriorment al tast, tindrà lloc un sopar complert per assemblar aquests grans vins.
CONDICIONS DE CONTRACTACIÓ
- Vàlid per a grups de com a mínim: 12 persones.
- Menjars o sopars complets
- Idiomes possibles: Català, Castellà, Anglés i Francés.