Ampliació del termini del Concurs «Creació en Confinament 2020»

Estimats socis i sòcies, amics tots,

Abans de res, desitjar-vos que seguiu tots en bon estat de salut, així com també les vostres famílies i amics, ja que tots estem en uns moments excepcionals e inèdits, i estem fent un gran esforç plegats per poder superar aquesta crisi.

Us volem comunicar que donant suport a la petició de molts de vosaltres, ampliem en 2 setmanes més el termini de recepció d’imatges de les obres artístiques per participar en l’Exposició / Concurs «Creació en Confinament 2020”. Sabem de la il·lusió i esforç que teniu molts de vosaltres en participar-hi i us ho agraím.

D’aquesta manera, la nova data límit de recepció de les imatges serà: el divendres 5 de juny.

Adjuntem les bases.

També comentar-vos que poc a poc sembla que la situació va millorant i ja podrem començar a preparar la desescalada del confinament, pel que estem pendents del canvi de fases pel que respecta a la ciutat de Barcelona. De moment podem avançar que segurament i si es confirma que el proper dilluns dia 25 de maig, Barcelona entra en la fase 1, es procedirà a l’apertura de la terrassa del restaurant del Cercle amb la limitació d’aforament que dictamina la llei. Us informarem per si algú li fa il·lusió poder anar a prendre un refresc o quelcom desitji…

Pel que respecta als tallers i resta d’espais i activitats del Cercle, tant aviat com les autoritats competents ens ho permetin, procedirem immediatament a comunicar-vos les successives dates d’obertura segons activitats, així com els protocols de seguretat establerts per tal de garantir-vos al màxim el tenir un espai el més segur possible.

Així doncs, ànims i esperem que fins molt aviat,

Rebeu una abraçada virtual, i no baixem la guàrdia, a seguir cuidant-nos!

Josep Fèlix Bentz

President