Exposició internacional de nines Artesanals DOLLART Barcelona 2020

El Reial Cercle Artístic de Barcelona en col·laboració amb Elena Kantur – fundadora del projecte «DollArtBarcelona», membre de l’associació ucraïnesa de les arts artesanals, presenten la IV exposició internacional de nines artesanals ¨DollArtBarcelona 2020¨ que se celebrarà del 18 al 21 de març.

Uns 70 artesans de més de 15 països del món, com el Canadà, Israel, Espanya, Itàlia, Regne Unit, Rússia, Ucraïna, Geòrgia, Dinamarca, Finlàndia, Estònia i altres països, participaran en l’exposició.

Els organitzadors d’aquest esdeveniment tenen com a objectiu donar l’oportunitat de conèixer als millors artistes –crear, desenvolupar i promoure l’art de les nines artesanals, crear llaços entre els artesans de tot el món, augmentar el nombre de persones que comparteixen aquesta passió.

El programa de l’exposició «DollArtBarcelona 2020» inclou nombroses activitats pensades tant pels professionals i col·leccionistes, com pels aficionats.

Dintre del marc de l’exposició es realitzarà un concurs online de nines artesanals ¨El mar mío¨. L’entrega de premis als guanyadors es durà a terme durant la cerimònia de la inauguració el 18 de març.

És important destacar que totes les peces exposades estaran en venda i podran ser adquirides durant l’exposició.