EXPERIÈNCIA REIAL CERCLE ARTÍSTIC – BOUQUET EXPERIENCE

Es tracta d’una experiència gastrocultural immersiva i totalment innovadora, en què la combinació d’imatge 360º, la tecnologia i el model de tractament donen a l’acte un sentit únic i esdevenen una experiència innovadora, divertida i inoblidable.

La unió de BOUQUET i REIAL CERCLE ARTÍSTIC dóna com a resultat una experiència emocional per divertir-se i aprendre. El valor de l’Art, de la Història i de tantes altres formes culturals en Majúscula troben una fórmula exclusiva en clau d’entreteniment que contribueix a l’assoliment d’objectius i reptes de diversa índole.

  • Extraordinari com a divertiment personal.
  • Plataforma innovadora per a actes i activitats empresarials.
  • Escenari per a accions formatives en el marc de les institucions i empreses.
  • Altaveu per a promoció de marca i fidelització.
  • Entorn i marc per a celebracions.
  • Activitat turística. El millor souvenir per a un visitant.

I molt més.

Els científics constaten que l’efectivitat de la comunicació entorn d’una taula i un àpat s’incrementa un 20% respecte de les activitats comunicatives habituals. Afegint-hi el concepte “tecnologia humanística”, que és el que regeix l’essència de l’activitat proposada, l’experiència RCA-BOUQUET esdevé la fórmula perfecte per optimitzar un gran moment.

Des de RCA-BOUQUET et presentem una àmplia galeria d’oferta. Tu tries. I, en acabar, et pregunten: Vols que et creem la teva? L’emblemàtic REIAL CERCLE ARTÍSTIC DE BARCELONA t’acull perquè la hi visquis. Un enclavament exclusiu que fa que els seus actes també ho esdevinguin.