Comunicat del Cercle – COVID-19

Benvolguts socis i amics del REIAL CERCLE ARTÍSTIC,

Atenent els comunicats oficials sobre la situació provocada pel COVID-19 i la seva evolució en les darreres hores,  la situació actual del país ha estat qual·lificada com d’Estat d’Alarma, pel qual ens veiem obligats al tancament total del Reial Cercle Artístic de forma IMMEDIATA.

Així, doncs, us comuniquem que queden anul·lades temporalment totes les activitats i esdeveniments previstos, així com també les activitats dels tallers artístics, i premi de pintura ràpida Jordi Alumà al Tenis Barcino.

Aquesta mesura excepcional s’alinea amb les recomanacions marcades pel Ministeri de Sanitat del Govern d’Espanya i també per la Conselleria de Sanitat de la Generalitat de Catalunya per tal d’evitar desplaçaments i aglomeracions en un moment en què la malaltia, segons fonts oficials, està en plena expansió al nostre país. Per aquest motiu s’han d’aplicar mesures d’excepció que protegeixin la salut de tots, socis, treballadors, visitants i la població en general.

Anirem informant de les noves dates a mesura de com evolucioni la situació, així com també us agraïm la vostra comprensió en aquests moments excepcionals.

 

Cuidar-vos molt tots i ànims!